BURSA / YILDIRIM - Celebi Mehmet Anadolu Lisesi

Celebi Mehmet Anadolu Lisesi

YILDIRIM MAH. GÜREŞ CAD. NO: 4 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerinin farkına varmalarını ve bunlar geliştirmek için gerekli çalışmaları yapmalarını sağlayacak ortam hazırlamak, Atatürkçü düşünceye bağlı katılımcı, uyumlu, kendine güvenen, üretken, saygılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel gelişimini sağlayarak üretkenliği artırmak, öğrenci merkezli eğitim uygulamak, sağlıklı ve mutlu toplum oluşturma yolunda bireyleri biçimlendirmek, diğer okullara örnek teşkil edecek bir okul konumuna gelmek.
Başarılar
İtalya-San Remo Müzik yarışması Dünya birinciliği. Fizyy Türkiye birinciliği. Fizyy Türkiye ikinciliği. Dünya Badminton 3. lüğü ve Türkiye birincilikleri. Türkiye badminton şampiyonluğu.
Öğretim Şekli :Tam gün.
Doğalgaz Kalorifer.
İngilizce-Almanca
Ulaşım
Heykelden Yıldırım İstikametine Giden Bütün Otobüslerle, Metro ile Gökdere İstasyonundan Yürüyerek 5 Dk., Kent Meydanından Sinande Minübüs Dolmuşlarıyla Ulaşım Kolaylıkla Sağlanır.
öğrenci servisleri var.
Yıldırım Mah. Güreş Cad. No. 2 Yıldırım/Bursa
İl Merkezine 500 metre, İlçe merkezine 2 km.